Kanslistvägen 12 B
311 39 Falkenberg Sweden
info@tikspac.com
+46 346-734 700

TiksPac vision

Där det är rent håller man rent

Från hundpåsar till skräppåsar

TiksPac hundpåsar har varit en efterfrågad och omtyckt produkt under många år. Vårt koncept med gratis hundpåsar har många nöjda kunder och kommuner.
Under tiden har vi också sett att det inte bara är hundägare som använt påsarna, även allmänheten har använt dem som skräppåsar. Och det tycker vi är jättebra! Därför har vi utvecklat vårt koncept så att både våra miljöstationer och skräppåsar nu finns tillgängliga för alla.

60 ton skräp

Under en sommarvecka i Sverige plockades det upp 60 ton skräp och 35 miljoner skräpföremål från marken. Detta innebär att varje invånare i snitt slängt fem skräpföremål på marken under en vecka.
*Källa: Håll Sverge Rent 2020

Lägg i papperskorgen

De flesta tycker att det är fel att skräpa ner och engagemanget för jorden och miljön växer över hela världen. En del av lösningen är enkel: Plocka upp skräpet och lägg det där det ska vara – i papperskorgen!

Helt i onödan

Nedskräpning är ett av vår tids största samhällsproblem. Det skadar människor, djur och natur, förstör haven, förfular miljön och gör platser otrygga. Och kostar samhället och oss alla mycket pengar helt i onödan.