Vad säger folk om TiksPac?

Skicka in din referens!

11 + 8 =

Referenser – A

”Våra värderingar förkortas OPEN och står för Omtänksamma – Professionella – Engagerade – Nytänkande.
Våra värderingar vägleder oss och beskriver hur vi möter våra patienter, boende och klienter. De är de grundläggande principer och beteenden som ger vårt företag dess form och karaktär samt ledsagar oss i vårt agerande. Det är hur vi agerar tillsammans som gör skillnad.”

Ann Fred

Verksamhetschef, Aleris Omsorg AB, Kungbacka

”Vi vill vara en resurs i samhället både när det gäller hushållsnära tjänster, företagsbemanning och naturligtvis för en hållbar miljö så för oss var det ett enkelt val att vara med i ett sådant här projekt.

Benny Törnqvist

Platschef, Alert Senior Sala-Heby-Avesta

AniCura Landskrona Smådjursklinik vill bidra till ett hållbart samhälle och en ren, hygienisk och fin stadsmiljö. Att plocka upp efter sin hund är en självklarhet för oss och valet att samarbeta med Tikspac var därför självklart. Tillsammans för ditt djurs bästa!

Alexandra Vilén

Veterinär och Klinikchef, AniCura Landskrona Smådjursklinik

”Alig Ventilation har varit sponsor av TiksPac under ett antal år. Först var främst anledningen att vi tyckte det var en lysande god idé.  Det finns väl inget värre än att få en hundlort under skon och dra in det i bilar och bostad, allt för att undvika sådant tyckte vi var värt att stödja en sådan sak för vår stadsmiljö. Marknadsföringsvärdet tänkte då inte så mycket på. Sedan TiksPac kom till vår kommun så kan jag faktiskt inte dra mig till minnes att jag sett en endaste hundlort när jag varit ute och promenerat, det kan givetvis bero på flera orsaker men jag tror TiksPac är huvudanledningen.
Vad gäller marknadsföringsvärdet; Under åren har vi sedan glädjande nog sett att reklamvärdet är ganska betydande. Vi får återkommande kommentarer från kunder om vår lite underfundiga slogan på stationerna. Jag har också flera gånger sett hur hundägare tar en påse, står och läser på företagsskylten, och sedan knallar vidare. Vi kommer synas på TiksPac. ”

Mikael Olsson

VD, Alig Ventilation AB

Referenser – B

”På Bosses Bygg AB är miljö och hållbarhet vår drivkraft när vi bygger. Att även kunna vara med och bidra till en renare kommun känns fantastiskt!”

Linus Sandell

Bosse Sandells Bygg AB, Ystad

”Som ett av Sveriges ledande företag inom avfallshanteringsbranschen är det en självklarhet för oss vara delaktiga i detta projekt.”

Johanna Andersson

Marknadsansvarig, BFAB Kristianstad

”Det ska vara enkelt för både människor och djur i våra nybyggda bostadsområden!”

Martin Johansson

Affärschef, BoKlok Housing, Göteborg

”BnearIT utvecklar system, företag, samarbetspartners, medarbetare och Norrbotten. Det hörs på namnet att BnearIT är en stolt, lokal aktör med expertkompetens. Vi vill därmed även göra vårt för lokalmiljön där vi verksamma.”

Kent Eneris

VD, BnearIT AB

”Blomsterlandets filosofi är Lev livet lite grönare. Tillsammans med tikspac bidrar vi ytterligare till en renare och grönare miljö.”

Johanna Svensson

Butikschef, Blomsterlandet

”Att synas med TiksPac är en väldigt bra idé! Att våra hundar får torka upp med miljötänk det är bra bara det.
Att synas är att finnas och det vill vi med!”

Sofia Berglund Krznaric

Blekinge Smådjursklinik

”Eftersom jag är hundägare själv, så var det självklart för mig att vara med på detta.
Får mycket beröm både från kunder och vänner, en bra ide helt enkelt både för miljön och trevnad.”

Patrik Jonsson

VD, Byggteknik

”Vi har själva hundar & arbetar med hundar i vår verksamhet. Så vi vet hur viktigt det är att hålla rent & snyggt i omgivningarna dessutom så minskar smittspridningen om det plockas upp efter varje hund. Det är ett bra tänk för miljön, smidigt & enkelt för hundägarna att hålla rent efter sin hund”

Petra Bringsjö

VD, Bringsjö's Pigga Hunden

”Vart jag går i skogar, berg och dalar vill jag njuta av Guds vackra natur. En gåva till oss människor. Därför är det också vårt ansvar att på olika sätt hjälpas åt att hålla den ren. Vi stöder gärna TiksPac så att våra promenadstråk, parker och badplatser kan inbjuda till rena naturupplevelser för både kropp och själ.”

Ann-Christine Blixth

Informatör, Botkyrka församling Svenska Kyrkan

Referenser – C

”Känns gott att bidra till en förbättrad miljö, att hålla grönområden och offentliga platser rena och fina i vår kummun.”

Helena Larsson

Butikschef, City Gross, Uddevalla

Referenser – D

”På Smådjurskliniken Din Veterinär Helsingborg värnar vi om allt levande, våra husdjur såklart men också om vilda djur och vår vackra natur. Att att stödja Tikspac är ett led i denna strävan.”

Elisabet Ellström

Veterinär, Smådjurskliniken Din Veterinär, Helsingborg

”Tack att vi fick hjälpa till. Vi hoppas att flera företag kan vara med och bidra till renare omgivning så det blir flera stationer runt om i Sverige.”

Juliana Cikota

Leg. veterinär, Djurkliniken i Partille Göteborg

”För att vi vill medverka till en renare miljö.”

Gertrud Burman

Veterinär, Djurkliniken i Skellefteå AB, Skellefteå

“Vi på DogBuddy bidrar gärna till renare och trevligare parker och promenadstråk för hundägare. Att synas vid TiksPac-stationerna är dessutom ett bra sätt för oss att nå ut till fler hundägare som behöver en pålitlig hundvakt i sitt närområde. DogBuddy erbjuder dagspassning, övernattning eller rastning med erfarna och noggrant utvalda hundvakter. ”

Linnea Källgren

Nordic Marketing Executive, DogBuddy

Referenser – E

”EBE Gruppens mission är, Vi räddar värden med människan och miljön i fokus. Med TiksPac bidrar vi till en bättre miljö en påse i taget!”

Lillebjörn Gustafsson

Marknadschef, EBE Gruppen Göteborg

”Rent & grönt, det är livet på en pinne. Så ska det få vara!”

Linda Persson

VD, En gaffel kort på Maritim AB

”Att finnas till hands synligt för våra djurägare på alla sätt är självklart för oss. Genom TiksPac hjälper vi våra djurägare att hålla rent i miljön där hundarna rastas vilket bidrar till en bättre miljö och mindre risk för smittspridning”

Eva Lund

Klinikchef & Leg Djursjukskötare, Evidensia Djurkliniken Västerås

”Det ska vara lätt att vara ute!
Alla ska kunna vistas i vår vackra natur och promenera i kommunens fina parkområden längs med Nossan eller vid andra naturliga stråk. TiksPacs stationer bidrar till livskvalitén i vår kommun!”

Annika Repo Wallman

Samhällsbyggnadschef, Essunga kommun

”Vi värnar om miljön lätt val elbolaget
Din samarbetspartner el, tele, säkerhet, automation, smarta hem, helhetslösningar

Stefan Hallberg

Projektledare, Elbolags Gruppen

”Vi på Erlandsson Bygg AB arbetar aktivt med CSR idag och genom att delta i TiksPac`s miljövårdprojekt så bidrar vi till en renare, trevligare och säkrare närmiljö i närmare 30 kommuner i Sverige”

Markus Brink

Koncernchef & VD, Erlandsson Bygg i Väst AB

Referenser – F

”Vi arbetar för energieffektiv och smart belysning och därmed mindre miljöbelastning. Därför känns TiksPac rätt eftersom det hälper oss att få en renare miljö.”

Jan-Olof Pettersson

HR-manager, Fagerhults Belysning AB

”Självklart så stödjer vi en ren och trevlig miljö i Herrljunga kommun.
TiksPac-påsarna gör verkligen nytta, samtidigt som det ger oss positiv PR”

Fredrik Bertilsson

Fiddes El & Bygg AB

Referenser – G

”Tillsammans skapar vi upplevelsen av ett snyggt och välskött Gävle”

Ola Falk

VD, Gavle Drift & Service AB, Gävle

”Vi värnar om miljön! Genuin Hundtjänst din husdjursbutik på Österlen”

Johan Frank

Genuin Hundtjänst Simrishamn

”Vi tar hand om hela GUDs skapelse. En renare och trivsammare miljö bidrar till att vi mår bättre. Välkommen att besöka vår verksamhet som ger god hälsa även för själen!”

Helen Hoof

Administrativ chef, Gislaveds pastorat

För oss är det viktigt att värna om miljön och minska plasten på vår fina ö, Öland. Detta gör vi genom att erbjuda gratis TiksPac. Att använda TiksPac blir således ett del av vårt miljöarbete och samtidigt bidra till en trevligare och renare omgivning.

Carina Skogström

Campingvärd, Gröndals Camping & Stugor

”Vi på GuNo gillar TiksPacs påsar a lot, perfekt för både stort o smått”

Magnus Lanka

Byggentreprenören GuNo AB

Vi på Gösta Samuelsson Bil tänker på miljön i stort som smått, och bidrar gärna till en ren gatumiljö i Smedjebacken. Dessutom gillar vi hundar!

Maria Kull

Marknadssupport, Gösta Samuelsson Bil, Ludvika

Götessons arbetar med smarta lösningar som förbättrar arbetsmiljöer. Det känns därför självklart och roligt att stödja en annan smart lösning som enkelt bidrar till en förbättrad miljö.

Jessica Calstein

Marknadschef, Götessons Industri, Ulricehamn

Referenser – H

”Vi är ett litet hunddagis beläget i Danderyds kommun. Vi har turen att ligga precis intill den stora Rinkebyskogen, vilket gör att vi oftast promenerar där. Skogen är näst intill ett naturreservat, därför är vi på HundBiten måna om att bevara skogen som den är. Varje liten sak räknas. Det känns betryggande att veta att om man skulle råka tappa en bajspåse så kommer den inte ligga kvar i hundra år; utan återgå i jord. Förhoppningsvis får fler hundägare i framtiden upp ögonen för de skyltar som tillhandahåller TiksPacs bajspåsar så att folk slutar köpa den envetna plasten! Gör som vi och välj det smarta alternativet.”

Oskar

HundBiten, Danderyd

”Vi är jätteglada att vi får medverka i detta projektet för en renare miljö och natur”

Mia Rundquist

Hundtrimstugan, Karlshamn

”Vi på Hundskolorna har ett miljötänk i allt det vi gör – självklart vill vi då stötta ett bra initiativ som TiksPac – för att kunna påverka hundägarna till ett miljötänk även när de plockar upp efter sin hund!”

Agneta Sagebrand

Hundskolorna

”En bra affärsidé som värnar om både hundägare, allmänheten och miljön. Genom att stödja denna service och synas på stationerna, förmedlar vi en positiv och ansvarstagande image av vårt företag.”

Linnea Ekwall Andersson

Marknadsförare, Hälsinge Smådjursklinik

”Vi på Hyrhöjden satsar på miljön både på marken och höjden.”

Lennart Henriksson

Hyrhöjden AB, Simrishamn

”Vi arbetar aktivt med miljöprofilering och medverkar för att bidra till bättre miljö”

Lena Askeroth

Förvaltningschef, AB Högansähem Höganäs

”För oss är det en självklarhet att vara med och bidra till att hålla vår kommun ren. Tillsammans är vi starka!”

Sofia Kahnt

Hotellchef, Hotel Skansen, Mörbylånga

Referenser – I

”Vi är stolta över att få vara med och stötta detta projekt. Vi kan alla bidra till en bättre miljö!”

Maria & John Hannah

Handlare, ICA Nära Mathörnan Mariannelund Eksjö

”Vi tänker inte bara på att bygga lägenheter, vi vill skapa förutsättningar för människor att trivas där de bor. Livet mellan husen och närmiljön är viktiga delar för att bostadsområdena ska bli trevliga. Att stötta med gratis påsar är ett enkelt sätt att hjälpa till att skapa trivsel.”

Maria Hillbertz Persson

Marknadsansvarig, Ikano Bostad Göteborg, Ikano Bostad Kungälv

”Indus Sverige AB har som mål att bli branschens mest hållbara företag. En ren miljö ser vi som en självklarhet och stöttar så klart TiksPac.”

Anders Jacobsson

Regionchef, Indus Sverige AB Stenungsund

”Vi värnar om vår miljö, speciellt Östersjön.
Med TiksPac ser folk vår logga och att vi värnar om att det ska vara rent och fint på gator och torg i vår vackra stad Trelleborg.”

Lotta Isgren

VD, Isgrens Lås AB, Trelleborg

”Känns bra i magen att hjälpa till i miljöarbetet. Ytterliggare ett bevis på att skillnaden gör skillnaden.”

Mikael Andersson

Handlare, ICA Nära Munkedalshallen

”Inom IKEA Centres så arbetar vi strategiskt med en hållbarhetsplan då det är enormt viktigt för oss att värna om miljön utifrån både ett ekonomiskt, socialt och miljövänligt perspektiv. Fördelarna genom att stötta TiksPac projektet är att vi får en möjlighet att bidra till en renare miljö för invånarna i kommunen. Vi värnar om barnfamiljerna och djuren vilket gör att det är viktigt att hundägare väljer att använda sig av TiksPacs-påsar.”

Maria R.Andersson

Centre Manager, IKEA Centres Nordics

Referenser – J

”Som certifierade enl ISO 14001 tänker vi på miljön i stort,
med hjälp av TiksPac även den minsta lort.
Självklart eftersom vi alla har hund.”

Jonas Grafström

VD, JHG Industriservice AB

”Järfällahus har en stark miljöprofil. Därför gillar vi att påsarna är biologiskt nedbrytbara. Dessutom är husdjurens bajs något som skapar stor irritation i våra bostadsområden, så vi är verkligen glada att kunna bidra till att TiksPac-stationerna finns!”

Karolina Bjällerstedt Mickos

Informatör, Järfällahus AB

Referenser – K

”Kontio är väldens största timmerhustillverkare som gör hållbara hus och fritidshus. Tillsammans med TiksPac bidrar vi ytterligare till en renare och grönare miljö.”

Anne Visuri

Marknadsansvarig, Kontio Hus AB Arlandastad

”Kraton Chemical AB jobbar till vardags med att ”förgröna” traditionellt fossila industrier genom att erbjuda hållbara råvaror med ursprung från skogen. Därför känns det självklart att också bidra till en grönare närmiljö genom TiksPac!”

Patrik Jakobsson

VD, Kraton Chemical AB, Söderhamn

”Kullaplast AB tillverkar polyetenfilm för förpackningar och skydd. Vi har under lång tid arbetat på att minska miljöpåverkan från vår egen verksamhet. Att stödja kommunens arbete med en renare närmiljö är ett bra sätt för oss att utöka vårt eget miljöarbete.”

Staffan Hellsén

Kvalitets- och Miljöansvarig, Kullaplast AB

”Alla initiativ som bidrar till en bättre miljö ska främjas, därför är Kraftkonsult självklart med och stöttar TiksPac.
Vi arbetar för en renare planet för både oss människor och våra fyrfota vänner!”

Tommy Norgren

VD, Kraftkonsult i Skandinavien AB

Referenser – L

”Vi värnar om miljön och vill vara med att bidra till en renare och hållbarare värld!”

Jessica Himmerfjärd

Lantbodens Hund & Hälsa Nynäshamn

”I tre generationer och över 80 år har vårt företag varit verksamt på Lidingö. Att bidra till en bättre miljö på vår gröna ö känns självklart för oss.”

Joacim Persson

VD, Lidingö Lås & Larm AB Lidingö

”Vi arbetar aktivt på flera plan, för att bidra till en renare miljö.”

Jonas Söderberg

VD, Entreprenad Leo Söderberg AB

”Med förstklassig hjälp från TiksPac kan vi hålla naturen underbart jungfrulig.
Då med hopp om att våra barn utan missöde kan framför sin cykel så trehjulig!”

Conny Cederlid

Förvaltare, Fastighets AB L E Lundberg

”Genom TiksPac’s idé kan vi vara med och bidra till en renare miljö.
Toppen för både naturen och hundägaren.”

Mona Hjärtström

Lindmarks Åkeri AB

”Varför TiksPac?
För att ge service till våra djurägare så de hygieniskt och enkelt kan bidra till att hålla rent och snyggt i vår omgivning. Det är mycket uppskattat bland både djurägarna och allmänheten.”

Julia Engqvist

Lapplands Djurklinik

Referenser – M

”Vi vill att Mölndal ska vara en ren och skräpfri stad för alla. En viktig del där är att erbjuda Tikspacs påsar för att det ska vara lätt att plocka upp efter hunden.”

Maria Modin

Enhetschef, planering stadsmiljö, Mölndals stad

”En självklarhet att vi som jobbar med att hålla rent både ute och inne medverkar till ALLAS trevnad och förenkla för djurägarna att även dom kan bidra med en renare utemiljö.”

Monica Lundin

Platschef, Mellansvenska Städ AB, Gävle

”Det ska vara lätt att göra rätt. Även om vårt primära område är hushållsavfall så vill vi göra det lätt att hålla rent efter våra hushållsnära vänner i det offentliga rummet.”

Lars Westberg

Kommunikationsansvarig, Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB

”Vi på Murbolaget i Sverige AB värnar om miljön så varför inte i samarbete med TiksPac

Håkan Nilsson

Delägare, Murbolaget i Sverige AB

”m4 gruppen AB är en av Mellansveriges främsta leverantör av logistik- transport- och maskintjänster. Vi arbetar dagligen med miljöfrågor och är en förebild i utvecklingen mot långsiktigt hållbara transporter, bl.a. genom vårt utvecklingsprojekt ”Klimatsmarta m4”.
Genom att stödja Tikpac får vi ett mervärde genom lokal kännedom om vårt miljöarbete.”

Björn Andersson

Marknad och kommunikationsansvarig, m4 gruppen AB

”När man fickorna tömt och påsen hemma glömt Men hunden stora A gjort, då behövs hjälpen fort. Vi gjorde då valet, så lätt, att stödja Tikspac var rätt”

Susanne Dahm

Marin och fastighetsservice i Söderköping AB

Referenser – N

”NetPort Energikluster vill i samverkan med sina medlemmar och samverkansparter skapa konkreta resultat i verkliga och hållbara tillämpningar ur ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv. Genom att stödja TiksPac ökar vi vår synlighet i ett hållbart sammanhang som går helt i linje med vår ambition.”

Katarina Hansell

Ansvarig fokusområde Energi, NetPort Science Park Karlshamn

”Det är mycket farliga ämnen i IT-utrustning men det blir bättre varje år. Vi vill gärna visa att vi värnar om miljön och försöker leverera ansvarsfulla produkter och lösningar.”

Daniel Kimblad

VD, Nyhamn Data AB, Höganäs

”Nötesjö ligger mitt i naturen och arbetar med närodlade råvaror. Därför är det en självklarhet för oss att värna om mark och miljö.”

Christoffer Berggren

VD, Nötesjö Smakfulla möten - Konferenshotell Svedala

”Mycket smart lösning – kostar hundägare ingenting, man värnar 100% för miljön, samtidigt som ett kostnadseffektivt och trevligt sätt för företag att marknadsföra eller annonsera sig. ”

Mats Lidbeck

Business Development, NPA Plast / Nordiskt Papper AB

”Enkelt och miljömässigt rätt att synas via TiksPac.”

Tobias Ringdahl

Butikschef, NM-Färgbutiker AB

Referenser – P

”Tillsammans kan medborgare och kommun skapa en trevligare och finare närmiljö. Därför väljer vi att stötta TiksPac.”

Lisa Stridsman

Teknisk Chef, Pajala Kommun

”Vi på Pippos Kakeltjänst AB värnar om miljön och naturen, självklart är vi med i denna satsning.”

Giuseppe Monforte

VD, Pippos Kakeltjänst AB

”En värdegrund och ett aktivt arbete för hållbarhet ser vi som en förutsättning i strävan mot vår vision – att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag. TiksPac värnar inte bara om närområdet och en renare omgivning för dem som bor där, utan bidrar även med sina nedbrytbara påsar till en bättre och mer hållbar miljö. Därför känns det helt rätt för oss att stötta TiksPac”

Hanna Olsson

Marknadsansvarig, Putsa AB

Referenser – R

”Miljö och natur är viktigt för oss. Vi vill gärna vara delaktiga till att dra vårt strå till stacken.”

Kristina Lundin

Ägare, RAMmakaren Städservice AB, Motala Borensberg

”Riksbyggens plan för hållbar utveckling heter Planeten ska med. Där beskriver vi vår målbild för hur Riksbyggen ser ut i ett hållbart samhälle. Vår företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla. Genom att stödja TiksPac får vi ett mervärde genom lokal kännedom om vårt miljöarbete!”

Karin Ekström

Sälj & Marknadsansvarig , BohusVänern, Riksbyggen Kungälv

Referenser – S

”På Schröder Skadeteknik jobbar vi aktivt med att minska företagets ekologiska fotavtryck. Att stödja Tikspac känns som ett steg i rätt riktning för att minska detta och samtidigt synas.”

Tim Schröder

VD, Schröder Skadeteknik AB, Hässleholm/Tyringe

”Som en av Sveriges största producenter av förnybar energi har vi miljöfrågan ständigt i fokus. Att dessutom kunna bidra till att vara en positiv kraft i både stort som smått stämmer bra överens med våra värderingar.”

Veronica Lindström

Kommunikationsstrateg, Skellefteå Kraft AB Skellefteå

”Koll på läget sedan 1937
Erfarenhet och kunskap behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Och dessutom vill vi gärna hänga med i 80 år till så att tänka på miljön är självklart för oss!”

Yvonne Eklund

Franchisetagare, Svensk Fastighetsförmedling AB

”Vi på Sten & Vägarbeten AB tror dom stora miljöfrågorna löses genom att vi alla värnar den lokala närmiljön, därför stöttar vi på Sten & Vägarbeten AB, Karlstad projektet TiksPac.”

Per-Erik Edhlund

VD, Sten & Vägarbeten AB

”Vi på Stugsommar står för trygghet och enkelhet.
Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor, med över 60 års erfarenhet av stuguthyrning.
Som filial till danska i DanCenter A/S ingar vi i @Leisure, vilket är en del av tyska Axel Springer koncernen.
Samtidigt som vi är stora och etablerade i flera länder, är vi även små och lokala.
Våra lokala placeringar ger oss en nära kontakt med både våra husägare och gäster, där många har hundar.
Som ett led i detta vill vi värna om vår fantastiska närmiljö i vackra Bohuslän! Därför har vi valt att stödja TiksPac!”

Lena Börtin

Rekryteringchef, Nya stugor, Stugsommar

”Sundbyberg Avfall och Vatten vill att det ska vara lätt att göra rätt.
Med Tikspacs påsar blir det lättare att ta upp efter hunden och hundbajset behöver inte hamna i våra vattendrag. Det gillar vi!”

Nina Isaksen

VA- och Avfallschef, Sundbyberg Avfall och Vatten AB

Referenser – T

Vi strävar i all vår verksamhet efter minsta möjliga miljöpåverkan. Genom att beakta miljöaspekterna i alla led och successivt anpassa verksamheten till naturens kretslopp bidrar vi till ett mer långsiktigt hållbart samhälle. Att stödja TiksPac blir en självklar del i detta miljöarbete.

Gunnar Jonsson

VD, Torsland Entrepenad AB, Göteborg

”Vi på TS Lokalvård AB värnar inte bara om vår innemiljö utan även vår utemiljö. Tillsammans måste vi alla hjälpas åt för att bevara vår natur!”

Vendela Lohaller

Marknads och försäljningsansvarig, TS Lokalvård AB Örebro

”Vi ser det som en självklarhet att stötta miljötänket på de sätt vi kan. Och vi är sannerligen i rätt bransch för att stå bakom Tikspac!”

Marie Östling

VD, Tazz N' Ztuf Hunddagis & Hundsim Ronneby

”Vi värnar om miljön och arbetar för en trivsam utemiljö för alla”

Roger Carlsson

VD, Trädgårdstjänst AB, Ulricehamn

”Trivselprogrammet med 1450 medlemsskolor, tror på att det är tillsammans som gör vi den stora skillnaden i det stora perspektivet. Tillsammans skapar vi trygghet, aktivitet och en god skolmiljö för 300 000 skolbarn varje skoldag året om! Därför är vi också med och stöttar andra goda initiativ som tillsammans gör skillnad för barnens framtid. TiksPac är ett utmärkt exempel på detta!”

Tommy Bottenvik

VD, Trivselledare i Sverige AB Munkedal

”Vi är ett miljöinriktat företag som tar vara på naturens resurser genom att vi renoverar delar till tågindustrin.”

Göran Forsberg

VD, Trainparts Sweden AB Bollnäs

”Vi på Tirfing har en vision om att arbeta miljömedvetet och finner det sunt att alla hjälps åt.
Vi digitaliserar vårt dagliga arbete och minskar vårt pappersnyttjande i verksamheten.
Genom att stödja TiksPac visar vi våra kunder i närområdet att vi är med och skapar förutsättningar för alla att agera miljösmart.”

Peter Eklund

VD, Tirfing RAS AB Huddinge

”Vi vill ha rent och snyggt på våra bostadsområden. Både för människor och hundar.”Vi digitaliserar vårt dagliga arbete och minskar vårt pappersnyttjande i verksamheten.
Genom att stödja TiksPac visar vi våra kunder i närområdet att vi är med och skapar förutsättningar för alla att agera miljösmart.”

Carina Engman

Adm chef, TOP bostäder AB

”Eftersom vi är ett bostadsföretag som värnar både om miljön och boendemiljön i våra bostadsområden så känns TiksPacs miljöprojekt som ett naturligt och viktigt initiativ för oss.”

Victoria Magnesson

VD, Tingsrydsbostäder

Referenser – U

”Uppsala universitet bedriver forskning och utbildning av högsta kvalitet och samverkar med det omgivande samhället för att bidra till en bättre värld. På Campus Gotland är frågor om hållbar utveckling starkt i fokus och därför är samarbetet med TiksPac självklart för oss.”

Petra Lindberg

Kommunikatör, Uppsala universitet Campus Gotland Visby

För oss på Ulliz Zoo är det en självklarhet att visa vårt engagemang för närmiljön i Partille! Det är här vi verkar och en förutsättning för det är att det är rent och snyggt. 

Ulla Hermansson

Ägare, Ulliz Zoo, Partille

Referenser – V

”Vi har valt att medverka för att bidra till bättre miljö.”

Elna Omanovic

Områdeschef, Victoria Park Karlskrona Malmö AB, Karlskrona

”Vi på Väster Bygg AB försöker ha ett hållbart tänk inom hantering och återvinning av byggavfall. Därför känns det som en självklarhet att även hålla ett sunt miljötänk och stötta TiksPac i sitt arbete.
För ett trevligare och renare samhälle, för oss, våra barn och vårt samhälle.”

Simon Buhr

VD, Väster Bygg I Bohuslän AB Tanum

”Vi vill gärna hjälpa till i miljöarbetet och hålla vårat fina Skellefteå rent och fint.”

Jörgen Lindmark

Centrumledare, Vintergatan Galleria, Skellefteå

”Vi på Vaxholmsmark vill medverka till att förbättra miljön. Genom Tikspac får vi chans att både profilera oss som företag och försöka få naturen renare. Det är också allas vårt ansvar att få bort skadlig plast från vår vackra natur.”

Gitte Stedt

Projektansvarig, Vaxholmsmark

Referenser – W

”Hundbajs är inget man skiter i, därför bidrar vi till att hålla rent i vår närmiljö.”

Andreas Winter

AD, Winternet Web & Reklambyrå Falkenberg

Referenser – X

”Vi är med på det här miljövårdsprojektet för att visa att det är viktigt även i det lilla att värna om sin närmiljö. Med små medel kan man göra stordåd!”

Therése Aronsson

VD, XLNT Reklam AB

Referenser – Ö

Vi på Östuna maskin tycker det är kul att få visa att vi faktiskt bryr oss om vår miljö och vår framtid. Stolta över att vara med i detta projekt!

Svante smeds

Entreprenör, Östuna maskin AB

Tack för att ni satsar på miljön tillsammans med oss