Miljöstation

I samarbete med din kommun och företag som ditt, skapar vi tillsammans en renare miljö.

Vår miljöstation är en smidesskylt som ger tillgång till gratis skräppåsar. 25 st. miljöstationer är utplacerade av kommunen på strategiska platser som till exempel promenadstråk, parker, badplatser och andra områden där många människor är i rörelse.
Kommunens uppgift är att fylla på miljöstationerna med skräppåsar så att dem alltid finns tillgängliga.

Skräppåsar

Skräppåsarna är tillverkade av insamlad och 100% återvunnen plast.
Post consumer recycled (PCR) är återvunnen plast skapad av konsumenter. Materialet är tredjeparts certifierat och insamlad råvara från konsument och inte från industriellt spill.
Ett av de säkraste sätten för en tillverkare att veta att de använder 100% återvunnen råvara från konsument är att leta efter välkända certifieringar.

Positiva miljöfördelar med PCR-material: man tillsätter inga nya fossila råvaror, man sparar 1kg/olja per kg/produkt och 2kg/CO2 per kg/produkt.

Annonsera

Unik exponering

I vårt miljövårdsprojekt i samarbete med kommuner säljer vi maximalt 24 exklusiva annonsplatser placerade på 25 miljöstationer runtom i kommunen.

Ditt företag får en unik exponering till ett kostnadseffektivt pris och intyg på ditt företags samhällsansvar, CSR. Ditt företag bidrar till att din kommun blir renare, samtidigt som du tjänar pengar på det.