Upplys oss!

Vi vill vara där du är! Saknar du våra stationer miljöpåsar eller vår häftiga hundbajstunna i din närhet? Det bästa sättet är att skicka ett så kallat ”medborgarförslag” som finns i många kommuner.

Om Er kommun inte erbjuder den tjänsten kan du fylla i vårt formulär här! Skriv ditt namn, vilken kommun du bor i och eventuellt en kommentar så får vi ett bra underlag att arbeta med när vi talar med våra anslutna eller framtida kommuner.

9 + 5 =

(När du lämnar en kommentar i bifogat formulär hanterar vi dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Klicka här för att läsa mer)

DogPal – Din bästa vän

DogPal är en fullspäckad app med allt du behöver veta om hund-Sverige. Vi har full koll på var du och din hund är välkommen och delar med oss av de senaste hundtipsen från våra samarbetspartners. I appen hittar du Sveriges alla hundvänliga platser och givetvis TiksPacs stationer med gratis hundpåsar.

Dessutom är DogPal den bästa, sociala appen för att följa dina vänners hundar. Lägg upp en bild eller video på din hund och dela med dig till hela världen eller bara dina allra närmsta. Du slipper bilder på välarrangerade middagar, bilder på andras barn och vad de ätit till frukost…

DogPal är hundarnas app!

Ladda ner på Appstore och Google Play.